Skyview High School

2013-2014 DAILY SCHEDULE

1st period2nd period	7:50 - 8:43	(53 minutes)
2 nd period	8:47 - 9:40	(53 minutes)
3 rd period Advisory (stay in 2 nd period class Earned Break	9:40 – 10:08 9:58 – 10:08	(28 minutes) (10 minutes)
4 th period 5 th period	10:12 - 11:05 11:09 - 12:02	(53 minutes) (53 minutes)
LUNCH	12:02 - 12:32	(30 minutes)
6 th period 7 th period	12:36 - 1:29 1:33 - 2:26	(53 minutes) (53 minutes)